a
Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales ac lectus.
Instagram Feed
Follow Us
Verliefd op de Wadden > Terschelling  > Trouwen op de Wadden tijdens Covid-19

Trouwen op de Wadden tijdens Covid-19

Jullie hebben je bruiloft al gepland of willen dit jaar nog gaan trouwen? We snappen als geen ander dat het Covid-19 virus alles erg onzeker maakt voor de komende periode. Maar we kunnen uit ervaring spreken dat een bruiloft, ook tijdens deze periode, prachtig & intiem is! Zeker is het even zoeken en kijken naar de mogelijkheden binnen de huidige maatregelen, maar er zijn zoveel mogelijkheden!

De bruidsparen die de afgelopen maanden zijn getrouwd hebben ook allemaal hun twijfels gehad, maar samen hebben we gekeken naar creatieve oplossingen.Uiteraard was het aantal gasten wat minder, maar de dag daarom niet minder liefdevol! Juist door het intieme karakter van deze bruiloften werd het een gedenkwaardige dag om nooit te vergeten.Hoe bijzonder als je dit als gast mee mag maken, deze prachtige dag vol liefde van het bruidspaar naar elkaar, van het bruidspaar naar de familie en vrienden die er bij aanwezig zijn en van alle locaties die hun stinkende best doen om er ondanks de maatregelen een prachtige dag van te maken! 


Hebben jullie ook plannen om te gaan trouwen op de Wadden, bel gerust en we beantwoorden graag jullie vragen en denken met jullie mee! We hopen dat er de komende periode weer wat meer versoepelingen komen, maar ook nu kunnen we jullie helpen met het plannen en verzorgen van JULLIE dag op het eiland.En mocht je nou enorm balen van het feit dat er geen knalfeest gegeven kan worden aan het eind van de dag? Dan doen we dat toch lekker volgend jaar, met alle gasten die jullie er bij willen hebben! Dan hebben we 2x feest! Hoe leuk is dat! 

Lydia

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.