a
Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales ac lectus.
Instagram Feed
Follow Us
Verliefd op de Wadden > Trouwen op Terschelling

Trouwen op Terschelling

Terschelling, het eiland met de eindeloze stranden, prachtige zonsondergangen en unieke locaties! Het eiland om ja te zeggen tegen elkaar en dit te vieren met al jullie vrienden en familie! Trouwen met je blote voeten in het zand, een intieme ceremonie in een duinpan of het bos, of in een prachtige kerk, wie wil dat nu niet? Alles is mogelijk op Terschelling; van festivalbruiloft tot intiem huwelijksfeest, uitgebreid diner op locatie of een knalfeest in een strandtent, de mogelijkheden zijn eindeloos! Heb je geen idee waar je moet beginnen bij de organisatie van jullie bruiloft? Of heb je wel ideeën maar ontbreekt het jullie aan tijd? Mijn naam is Kirsten de Bruijn van Trouwen op Terschelling en ik ben er voor ideeën, creatie, ontzorgen en vooral veel voorpret. Niet alles uit handen geven, maar vooral samenwerken om jullie perfecte dag te creëren en ten uitvoer te brengen. In een uitgebreid kennismakingsgesprek bekijken we wat jullie wensen en ideeën zijn en of er natuurlijk een klik is, ook niet onbelangrijk!

Vervolgens ga ik voor jullie aan de slag met het organiseren van de bruiloft zoals die volledig bij jullie past. Hierbij houden we uiteraard geregeld contact en maak ik een uitgebreid draaiboek van de dag(en). Ik ben het aanspreekpunt voor alle leveranciers en zal alle afspraken in het draaiboek zetten zodat we alles overzichtelijk op papier hebben. Je zult merken dat een weddingplanner jullie enorm veel werk (en stress!) uit handen neemt.

Op de dag zelf ben ik aanwezig om alles op rolletjes te laten verlopen (eventueel samen met jullie eigen ceremoniemeester natuurlijk). Jullie vrienden en familie hoeven alleen maar te genieten van jullie dag! Ik blijf het heel bijzonder en speciaal vinden dat een bruidspaar mij het vertrouwen geeft om er samen met hen een prachtige dag van te maken. Ik geloof erin dat we het samen moeten doen, want alleen dan wordt het een persoonlijke en unieke bruiloft zoals die bij jullie past. Een keertje kennis maken om te kijken of er een klik is? Bel of mail en het lijkt me super om jullie te ontmoeten!