a
Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales ac lectus.
Instagram Feed
Follow Us
Verliefd op de Wadden > Trouwen op Schiermonnikoog

Trouwen op Schier

Op zoek naar een locatie die nét dat beetje meer heeft? Een beetje meer privacy, een beetje meer natuurlijk, een beetje meer het gevoel van ‘een weekendje weg’? Hiervoor hoef je echt niet naar het buitenland. De mooiste locatie ligt namelijk gewoon in Nederland!

Mijn naam is Christy en als het op trouwen aankomt ben ik het manusje-van-alles van Schiermonnikoog. In 2013 begonnen als Wedding Planner ben ik nu overal voor in: ceremoniemeester, wedding of event planner, verhuurder van materialen en vooral vraagbaak. Trouwen óp Schiermonnikoog is ook een beetje trouwen mét Schiermonnikoog. Het hele eiland is Nationaal Park en daar zijn we trots op!

Schiermonnikoog is ook autoluw. Dit zorgt ervoor dat je een bruiloft tegemoet gaat waar alle aandacht is voor jullie en de omgeving en niet voor het verkeer of de vraag hoe je al je gasten moet vervoeren. Trouwen op het strand bij zonsondergang. Of bij zonsopkomst op de dijk. Of een festivalbruiloft in het bos. (Bijna) alles mag en kan. Op de breedste stranden van Europa is er altijd wel een plekje voor jullie vrij. Zeg jij straks Ja ik wil op het mooiste plekje van Nederland? Kom dan even langs op www.trouwen-op-schiermonnikoog.nl